Om oss

SatsElixia + nettmat.no

 

SatsElixia og nettmat.no har gått sammen for å skape et helt nytt konsept! Sammen ønsker vi å tilby det norske folk en komplett livsstilsendring. Fra og med 2017 vil vi kunne tilby en komplett pakke med mat og trening.

Nettmat.no vil levere alt du trenger å spise og drikke fra morgen til kveld, mandag til fredag, i kaloribestemte og tilpassede matkasser, med nøye planlagte oppskrifter til alle måltider.

SatsElixia sine sertifiserte trenere skreddersyr et treningsprogram tilpasset din målsetning samt bistår med ukentlig oppfølging og rådgivning. Alle kunder vil også få tilbudet om en analyse som måler kroppssammensetningen i starten og slutten av perioden. En slik analyse gir kundene en oversikt over fremgangen man har hatt ved å benytte seg av Fitbox. Selve analysen gjennomføres ved at en står barfor på en plattform samtidig som en holder i to håndtak. Målingen tar ikke lenger tid enn ca. 30 til 60 sekunder.

 

 

Regelmessig kondisjon- og styrketrening er svært viktig for bl.a. å opprettholde god helse, få overskudd i hverdagen og en generell følelse av velvære.
Å trene riktig er imidlertid avgjørende for å få gode resultater, og feil trening kan føre til både skader og fravær av resultater.

SATS ELIXIA sine personlige trenere (PTer) har laget tilpassede treningsprogram for deg som enten vil ned i vekt eller opprettholde vekten, og sørger således for at forutsetningene er de beste for at du skal bli fornøyd. Så vet vi at en god plan hjelper lite dersom den ikke gjennomføres med kvalitet, og det er nettopp dette som PTene er eksperter på. De kommer til å inspirere og motivere deg, og sørge for at alt ligger til rette for suksess.
For å skape de aller beste resultatene hjelper imidlertid ikke trening alene, så kostholds pakken representerer en svært viktig del av en større prosess der en sunn og aktiv livsstil er resultatet til slutt.

3 kjappe om SatsElixia:

  • Leverer treningsglede i 3 land
  • Har Norges bredeste utvalg av treningstyper
  • Hundrevis av engasjerte trenere for alle

Nettmat.no

Sammen med riktig trening er et godt og balansert kosthold avgjørende for å opprettholde god helse. Vi i nettmat.no har satt opp ukesmenyer med variert og smakfull mat med nøye utregnet energiinnhold for å hjelpe deg å nå målet ditt enten det er vektnedgang, styrke/justering av kroppsammensetning eller vedlikehold av trivselsvekt. Vi har et stort fokus på ferske grønnsaker, urter, krydder, rene meieriprodukter, bønner og linser og fullkornsprodukter som ris, pasta, havregryn og grove rundstykker. Vi bruker mest rene kjøtt- og fiskeprodukter, men også gode pølser, kjøttboller og fiskekaker innimellom fordi vi mener at et sunt kosthold handler om balanse.
Alle råvarene kommer fra våre lokale leverandører og vi bruker alltid norske råvarer dersom de er i sesong.

3 kjappe om nettmat.no:

  • Leverer matkasser med de beste råvarene fra matfylket Rogaland
  • Skal bli verdens sunneste matkasseleverandør
  • Gir deg mer tid til å smake og nyte

Om kokkene

 

Miriam Østvik Jenssen er født i Kirkenes, Finnmark. Hun er utdannet kokk med fagbrev og har i tillegg bachelorgrad i ernæring.

Miriam har masse god erfaring! Hun har blant annet jobbet 2 år på Restaurant Bagatelle i Oslo, reist landet rundt med Hellstrøm rydder opp og konkurrert både nasjonalt og internasjonalt. Hun har også tjenestegjort hele 5 år på Det Norske Kokkelandslaget.

Stian G. Iversen er født og oppvokst i Namdalen, Nord-Trøndelag. De siste åtte årene har han vært bosatt i Stavanger.

Stian har deltatt i flere nasjonale og internasjonale konkurranser, både som deltager og coach. Bak seg har han 2 år på Det Norske Kokkelandslaget, og han har jobbet på flere anerkjente restauranter, deriblant en to-stjerners restaurant i Stockholm.