OM TJENESTEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvorfor går landets største treningskjede og Norges mest hurtigvoksende matkasseleverandør sammen om et unikt livsstilsprogram?

Fordi vi vet at sunn mat og riktig trening er selve kjernen til dine resultater. Om du vil opp eller ned i vekt, ha rask fremgang eller en langsom livsstilsendring, må du ha fokus på hva du putter inn i kroppen.
Derfor har vi laget en oppskrift som garantert gir resultater. Som enkelt gir deg en sunn og frisk kropp, uten å gå på bekostning av smak og energi. Som gir deg motivasjon og drivkraft til å fortsette.
Det dedikerte kokke- og ernæringsteamet setter sammen en spennende meny, proppet med alt du trenger for å nå ditt mål. Engasjerte trenere følger deg hver uke. Da slipper du å trå feil på veien.


Praktisk informasjon

Fitbox består av mat og trening

Matboksen inneholder råvarer og oppskrifter til frokost, lunsj, middag og kvelds til fem dager i uken. Til helgene vil vi gi tips og oppskrifter men kunden står fritt til å spise hva en vil. For å oppnå best mulig resultater anbefaler vi selvfølgelig en sunn livsstil i helgene også.

Boksen er tilpasset én person og man kan velge mellom fire forskjellige størrelser slik at ditt inntak av energi blir riktig (1500 kcal, 1700 kcal, 2000 kcal og 2500 kcal pr. dag). Boksene koster 1095,- pr. uke uavhengig av størrelse.

Konseptet har en bindingstid på 6 uker for å sikre at du når ditt mål. Disse 6 ukene må brukes i løpet av en periode på 12 uker. Vi anbefaler på det sterkeste å motta boksene i en sammenhengende periode for optimal effekt. Dersom noe skulle komme i veien for treningen og kostholdet kan en pause abonnementet inntil 6 uker. Pause-/endringsfristen er på mandager kl. 23.59 for uken etter.

For å benytte seg av Fitbox må en være medlem av Sats Elixia. Dersom man ikke er medlem kan man enkelt melde seg inn etter bestillingen på Fitbox.no. Abonnement hos Sats Elixia koster fra 349,- pr. mnd (449,- uten bindingstid).

Fitbox-konseptet inneholder også ukentlig Personlig Trener-timer (PT) over hele perioden. Etter bestilling vil du bli kontaktet av en PT fra ønsket treningssenter for å avtale første time. Sammen med din PT finner dere frem til et program som passer for deg! Din personlige trener tar selvfølgelig hensyn til eventuelle skader, din fysiske form, ønsker, preferanser, målsetning og lignende. Sammen med din PT går dere gjennom hele programmet for å lære/finjustere teknikk. Betaling av PT-timene skjer separat og avtales med din Personlige Trener. Tjenesten koster 595,- pr. uke.

Alle kunder får også tilbud om en gratis kroppsanalyse med Inbody 720, markedets beste og mest anerkjente måleinstrument brukt av fagpersoner over hele verden. En slik analyse gir deg en dokumentert oversikt over effekten av konseptet. Selve analysen gjennomføres ved at en står barfot på en platform samtidig som en holder i to håndtak. Målingen tar ikke lenger tid enn ca. 30 til 60 sekunder.

Dersom kunden synes det blir for mye eller for lite mat kan en når som helst endre til en annen størrelse, så lenge det skjer innenfor endringsfristen (mandager kl. 23.59 for uken etter).

Når perioden er over (etter 6 leveringer) står du fritt til å avslutte abonnementet. Dersom abonnementet ikke avsluttes vil du fortsette å motta matbokser uten krav til PT-timer. Dersom du ønsker å fortsette med PT-timer avtales dette med din Personlige Trener.


Hva er egentlig en kalori?

Kalori er en måleenhet for energi. Når man snakker om energiinnholdet i mat bruker man egentlig betegnelsen kilokalori (kcal), men på folkemunne brukes ofte begrepet kalorier. I likhet med en bil som trenger drivstoff for å fungere så trenger vi mennesker energi for å fungere. Vårt drivstoff er mat. I motsetning til en bil der drivstoffet renner ut når tanken er overfylt har mennesker en enormt stor lagringskapasitet som på sikt kan gi utfordringer knyttet til overvekt, fedme og sykdom.

Har du valgt en kasse som inneholder mindre energi enn det du er vant til å spise vil du kjenne det på kroppen. Følelser som sult, lett irritasjon og trøtthet er normalt. Kroppen sender signaler om at energiinntaket er lavere enn vanlig og oppfordrer til matinntak. Etter en periode vil det nye kostholdet ha blitt den nye normalen og ting vil falle mer på plass.

 

Vi gleder oss til å heie deg frem!

Hilsen Sats Elixia og Nettmat.no