VÅRE BOXER

Hvorfor går landets største treningskjede og Norges sunneste matkasse-leverandør sammen om et unikt livsstilsprogram?


Fordi vi vet at sunn mat og riktig trening er selve kjernen til dine resultater. Om du vil opp eller ned i vekt, ha rask fremgang eller en langsom livsstilsendring, må du ha fokus på hva du putter inn i kroppen.
Derfor har vi laget en oppskrift som garantert gir resultater. Som enkelt gir deg en sunn og frisk kropp, uten å gå på bekostning av smak og energi. Som gir deg motivasjon og drivkraft til å fortsette.
Dedikerte kokker setter sammen en spennende meny, proppet med alle næringsstoffer kroppen din trenger. Engasjerte trenere følger deg hver uke. Så slipper du å trø feil på veien.


Mer om våre forskjellige bokser:

Fitbox XS (1500 kcal/dag)

Denne boksen gir deg et energiinntak på 1500 kcal per dag fordelt på frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Boksen inneholder grove rundstykker, et assortert utvalg av pålegg, havregrøt, melk, yoghurt, fisk, kjøtt og et bredt utvalg av frukt, grønnsaker, frø og nøtter.

Denne boksen passer kvinner som ønsker en raskere vektnedgang.

Fitbox S (1700 kcal/dag)

Denne boksen gir deg et energiinntak på 1700 kcal per dag fordelt på frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Boksen inneholder grove rundstykker, et assortert utvalg av pålegg, havregrøt, havregryn, melk, yoghurt, fisk, kjøtt og et bredt utvalg av frukt, grønnsaker, frø og nøtter.

Denne boksen passer kvinner som ønsker vektnedgang og menn som ønsker en raskere vektnedgang.

Fitbox M (2000 kcal/dag)

Denne boksen gir deg et energiinntak på 2000 kcal per dag fordelt på frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Boksen inneholder grove rundstykker, et assortert utvalg av pålegg, havregrøt, havregryn, melk, yoghurt, egg, fisk, kjøtt og et bredt utvalg av frukt, grønnsaker, frø og nøtter.

Denne boksen passer kvinner som ønsker å holde vekten og menn som ønsker vektnedgang.

Fitbox L (2500 Kcal/dag)

Denne boksen gir deg et energiinntak på 2500 kcal per dag fordelt på frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Boksen inneholder grove rundstykker, et assortert utvalg av pålegg, havregrøt, havregryn, melk, yoghurt, egg, fisk, kjøtt og et bredt utvalg av frukt, grønnsaker, frø og nøtter.

Denne boksen passer for menn som ønsker å holde vekten.


Hva er egentlig en kalori?

Kalori er en måleenhet for energi. Når man snakker om energiinnholdet i mat bruker man egentlig betegnelsen kilokalori (kcal), men på folkemunne brukes ofte bekgrepet kalorier. I likhet med en bil som trenger drivstoff for å fungere så trenger vi mennesker energi for å fungere. Vårt drivstoff er mat. I motsetning til en bil der drivstoffet renner ut når tanken er overfylt har mennesker en enormt stor lagringskapasitet som på sikt kan gi utfordringer knyttet til overvekt, fedme og sykdom. 

Har du valgt en kasse som inneholder mindre energi enn det du er vant til å spise vil du kunne kjenne det på kroppen. Følelser som sult, lett irritasjon og trøtthet er normalt. Kroppen sender signaler om at energiinntaket er lavere enn vanlig og oppfordrer til matinntak. Etter en periode vil det nye kostholdet ha blitt den nye normalen og ting vil falle mer på plass. 

Vi gleder oss til å heie deg frem!
Hilsen Sats Elixia og Nettmat.no